Hulp bij berging 

Volledig gecertificeerd 

Dezelfde dag nog een reactie!

Hulp bij berging trucks

Wij zijn volledig gecertificeerd om hulp te bieden bij berging van vrachtwagens, aanhangers en opleggers. Wij zijn de extra handen tijdens de klus. Door de jarenlange ervaring bij het bergen van vrachtwagens kunnen wij veilig en professioneel ondersteunen. Met onze volledig uitgeruste service wagen zijn wij ook nog eens voorzien van veel materieel. Wij ondersteunen hierbij

 

Veiligheid staat voorop

Een van de belangrijkste dingen waar rekening mee moet worden gehouden bij het bergen van een vrachtwagen, is de veiligheid. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de vrachtwagen op een veilige manier wordt opgetakeld en verplaatst, zodat er geen schade ontstaat aan de vrachtwagen of aan iemand in de omgeving. Een professioneel bergingsbedrijf zal hiervoor de juiste middelen en uitrusting hebben, om ervoor te zorgen dat de vrachtwagen op een veilige manier wordt opgetakeld en verplaatst.

Van Dijk Materieelservice?

Ben je hulp nodig bij een begingsklus? Wij komen je helpen!

Volledig gecertificeerd

24/7 bereikbaar

Volledig ingerichte servicewagen

Vrachtwagen berging

Als je problemen heeft met het bergen van een vrachtwagen, kun je onze professionele hulp inschakelen om je hierbij te assisteren.

Transport van de gestrande vrachtwagen

Wij kunnen in samenwerking met de berger naast de berging ook helpen bij het transport van de vrachtwagen naar de gewenste locatie. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als de vrachtwagen niet meer rijdt of als de vrachtwagen naar een garage of werkplaats moet worden verplaatst voor reparaties. Een professioneel bergingsbedrijf zal hiervoor de juiste uitrusting hebben, zoals een vrachtwagen met een oplegger of een autotransporter, om ervoor te zorgen dat de vrachtwagen op een veilige manier kan worden vervoerd.

Afleveren van de vrachtwagen

Samen met het bergingsbedrijf kunnen wij ondersteunen bij het afleveren van de vrachtwagen op de gewenste locatie. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als de vrachtwagen naar een nieuwe bestemming moet worden gebracht of als de vrachtwagen naar een garage of werkplaats moet worden gebracht voor reparaties. Een professioneel bedrijf zal hiervoor de juiste uitrusting hebben om ervoor te zorgen dat de vrachtwagen op een veilige manier wordt afgeleverd op de gewenste locatie.

Van Dijk Materieelservice kan je helpen bij het bergen van een vrachtwagen door het verzorgen van de juiste uitrusting en middelen om de vrachtwagen op een veilige manier op te tillen en te verplaatsen. Wij zijn hiervoor volledig gecertificeerd.

Servicewagen bij bouwplaats

Hulp nodig met hydraulische slangen?

Moet je hulp onderweg hebben. Wij staan 24/7 voor je klaar. Vul wel even het opdrachtformulier voor ons in.

Van Dijk materieelservice is een full service bedrijf die je snel weer op weg helpt. Geen lange wachttijden, maar 24/7 ondersteuning en direct geholpen worden, door heel Noord Nederland. 

Wij beschikken over een mobiele werkplaats waardoor wij veel onderdelen direct kunnen monteren. Ook kunnen wij hydrauliek slangen direct afpersen en alles weer in bedrijf stellen.

Wij zijn volledig gecertificeerd voor het helpen bij berging van gestrande vrachtwagens en ander wegtransport. Hulp nodig bij berging, van Dijk Materieelservice helpt je graag uit de brand.

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Klaas Bouwman

Mensen met kennis, vaklieden. Zijn altijd bereikbaar. Mannen van de oude stempel.

Nico Kranenburg

Wat hun ogen zien dat maken hun handen. Pure vakmannen die enkel kwaliteit leveren 👍🏻

D Wolters

Goede service