Pechulp truck- en trailerservice

Volledig gecertificeerd 

Dezelfde dag nog een reactie!

Truck- en trailerservice op locatie

Wij bieden een mobiele 24-uurs pechhulp service voor de reparatie aan jouw truck of trailer onderweg of op locatie. Veel problemen kunnen wij direct ter plaatse oplossen. Zo kun je snel en veilig weer de weg op, zonder eerst naar de garage te hoeven. Kunnen wij de reparatie niet direct uitvoeren, dan zorgen wij voor het vervoer naar onze werkplaats. Daar voeren wij onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit aan zowel lichte als zware bedrijfsvoertuigen en machines.

Laadklepservice onderweg

Verstoringen onderweg aan een laadklep worden door ons ter plekke verholpen. Onze mobiele service wagen bevat veel onderdelen waardoor wij ter plekke vaak de laadklep weer kunnen herstellen in zijn oorspronkelijke werkende staat.

24 uurs dienst reparatie onderweg

Wij voeren een 24-uurs dienst voor reparaties en onderhoud aan laadkleppen, trailers en trucks en hydraulische systemen van vrachtwagens, landbouwwerktuigen of wegenbouwmachines. Wij hanteren geen wachtlijst.

Van Dijk Materieelservice?

Sta je met pech onderweg of heb je een ander probleem met je vrachtwagen. Ik kom je helpen!

Volledig gecertificeerd

24/7 bereikbaar

Volledig ingerichte servicewagen

Las- en snijwerk op locatie

Het is mogelijk om las- en snijwerkzaamheden te verrichten op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het ter plekke lassen van een constructie of het herstellen van het probleem.
Voor aluminium en roestvrijstaal doen wij alle laswerkzaamheden. Constructies monteren wij op locatie.  Van een op maat gemaakte brandstoftank tot aluminiumdeuren, van slangbakken en sloten tot spatborden en tranenplaten. Wij bieden een oplossing in alle maten en uitvoeringen.

las en snijwerk aan dakconstructie

Mobiele slangenservice

Met onze mobiele servicewagen lossen wij in de meeste gevallen uw hydraulische mankement ter plekke op. De meest gangbare slangen en koppelingen hebben wij op voorraad zodat deze direct op maat gemaakt kunnen worden en geperst met de juiste koppelingen. De koppelingen persen we ter plekke op de slang en vullen de installatie weer af met olie.  Zo heeft u weinig oponthoud met uw werk door een snelle aanpak van het probleem. Een hydraulische reparatie op locatie is voor ons een uitdaging en voor u een groot gemak. Het bespaart kosten en vooral enorm veel tijd!

Hydraulische slangen met koppelingen

Hulp nodig met hydraulische slangen?

Moet je hulp onderweg hebben. Wij staan 24/7 voor je klaar. Vul wel even het opdrachtformulier voor ons in.

Van Dijk materieelservice is een full service bedrijf die je snel weer op weg helpt. Geen lange wachttijden, maar 24/7 ondersteuning en direct geholpen worden, door heel Noord Nederland. 

Wij beschikken over een mobiele werkplaats waardoor wij veel onderdelen direct kunnen monteren. Ook kunnen wij hydrauliek slangen direct afpersen en alles weer in bedrijf stellen.

Wij zijn volledig gecertificeerd voor het helpen bij berging van gestrande vrachtwagens en ander wegtransport. Hulp nodig bij berging, van Dijk Materieelservice helpt je graag uit de brand.

Wat klanten van ons vinden

Laat een review achter

Klaas Bouwman

Mensen met kennis, vaklieden. Zijn altijd bereikbaar. Mannen van de oude stempel.

Nico Kranenburg

Wat hun ogen zien dat maken hun handen. Pure vakmannen die enkel kwaliteit leveren 👍🏻

D Wolters

Goede service